Bij Morgana Damminga Arnhem

Slaaptestweken!

Wil jij weten welk bed het meest geschikt is voor jou? Doe dan bij ons de slaaptest en ontdek in slechts 8 minuten jouw slaapsysteem, intesteld op je eigen lichaamsprofiel. Jouw persoonlijke slaapoplossing bestaat uit vier onderdelen die worden samengesteld op basis van je gemeten SLAAP-DNA®. Ontvang tijdens  Tijdens de slaaptestweken profiteer je van 10% korting op jouw persoonlijke slaapoplossing o.b.v. ons slaaptest advies! Plan hier je afspraak in voor de slaaptest.

Profiteer tijdens de slaaptestweken van kortingen tot wel 30% op onze Boxsprings!!

10% Korting op een geprofileerd slaapsysteem!

Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Kies daarom voor een geprofileerde slaapoplossing, passend bij jouw lichaamsprofiel. Tijdens de slaaptestweken 10% korting op een geprofileerde slaapoplossing!

Bij aanschaf van een geprofileerd slaapsysteem

10% Korting op hoofdkussen

Een hoofdkussen wordt vaak onderschat. Echter is een hoofdkussen erg bepalend voor de ondersteuning van je hoofd en je bovenste rug- en nekwervels. Kies daarom voor het kussen dat past bij jouw lichaamsprofiel. Nu bij aanschaf van een geprofileerde slaapoplossing 10% korting op een hoofdkussen!

Bij aanschaf van een geprofileerd slaapsysteem

15% Korting op Dekbedden

Ook een dekbed is persoonlijk. Heb je het bijvoorbeeld snel warm of juist koud. Het juiste dekbed is een belangrijk onderdeel van een optimale nachtrust! Toe aan een nieuw dekbed? Tijdens de slaaptestweken profiteer je van 15% korting op alle dekbedden.

*Niet i.c.m. met andere lopende acties en actiemodellen. Vraag naar de voorwaarden.

15% korting op matrassen

TEMPUR -Actie

Tijdens de actie periode van 28 september 2019 tot en met 27 oktober 2019 profiteerd u nu van 15% korting op alle TEMPUR matrassen. Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties.