Ergosleep

Het meest indrukwekkende aspect van Ergosleep is dat de slaapsystemen op elk lichaamsprofiel afgestemd kunnen worden. Dit kan u het beste ervaren in de slaaptest van Ergosleep, te vinden bij Morgana Damminga. Maak hier een afspraak voor de slaaptest en ervaar het zelf.

Ergosleep lattenbodems en boxsprings zijn volledig aan te passen op ieder individu. Een computergestuurde slaaptest meet uw lichaamsprofiel op en u krijgt een bodem op maat voor optimale ondersteuning van uw wervelkolom. De instelling voor uw ideale combinatie van lattenbodem en matras, kan altijd opnieuw aangepast worden. Zo heeft u met Ergosleep een optimale slaaphouding voor nu en voor de toekomst. Mocht uw postuur veranderen, dan kan bij Morgana Damminga een nieuwe meting worden uitgevoerd. De resultaten van de meting kunnen toegepast worden op uw Ergosleep systeem.

Ergosleep-Broadway-recht-detail-BS4Medium

ERGOSLEEP ASSORTIMENT

Ergosleep
Bedbodems
 • Bedbodems
 • Boxsprings
 • Matrassen

Ergosleep specialist

De gehele Ergosleep collectie kunt u bij Morgana Damminga zien en ervaren. Alle matrassen, lattenbodems en boxsprings kunt u proberen. Laat u alle mogelijkheden uitleggen door zeer ervaren slaapadviseurs. Zij kunnen u laten voelen en objectief vertellen wat de verschillen zijn tussen Ergosleep en slaapsystemen van andere merken. Ergosleep slaapsystemen zijn exact op ieder individu aan te passen. Een computergestuurde slaaptest meet uw lichaamsprofiel op, die vervolgens toe te passen is in de BS4 Ergosleep boxspring of de P4 Ergosleep lattenbodem voor optimale ondersteuning van uw wervelkolom.

De slaaptest is te vinden bij Morgana Damminga, beleef het SLAAP-DNA-concept zelf in de winkel. Maak vrijblijvend een afspraak voor de Morgana slaaptest!

ERGOSLEEP MATRASSEN

Ergosleep latex matrassen

Latex biedt een bijzondere veerkracht en puntelasticiteit waardoor de matraskern een ondersteunend en aangenaam ligcomfort biedt aan het lichaam. De latexkernen zijn voorzien van profileringen voor een aangepaste ondersteuning onder de schouders, taille en lenden. De profileringen worden door uitsparingen gecreëerd in de matraskern. Zij zorgen voor extra ventilatiekracht tot diep in de kern.

Door de samenstelling is latex tevens schimmelwerend, bacterie-vrij en huisstofmijt-resistent.

Ergosleep pocketveer matrassen

De Ergosleep pocketveermatrassen bestaan uit tonvormige spiralen die variëren van draaddikte in de verschillende zones. Het pocketveerinterieur is door puntverlijming samengebracht aan de afdeklaag. Hierdoor kunnen de veren onafhankelijk van elkaar bewegen. De Ergosleep pocketveermatrassen bieden een uiterst aangenaam ligcomfort en zijn tevens geschikt voor elektrisch verstelbare bodems. Het pocketveerinterieur is aan de onder- en bovenzijde bedekt met natuurlatex of Talalay latex voor een verfijnd ligcomfort.

Lattenbodem

De best instelbare lattenbodem is zonder meer de Ergosleep P4 lattenbodem. Deze is gemakkelijk aan te passen op uw lichaamsprofiel. De draagarmen zijn in vier standen in te stellen. De lattenbodem Ergosleep P4 beschikt over verende buiglatten en draagarmen die u een actieve ondersteuning bieden. Wilt u zelf ervaren hoe deze lattenbodem aanvoelt? Wij nodigen u van harte uit in onze winkel!

Ergosleep heeft 3 verschillende lattenbodems in de collectie:

 • P4 Lattenbodem: Uw Slaap-DNA tot in detail toegepast over de gehele bodem in 4 hoogtes.
 • P3 Lattenbodem: Uw Slaap-DNA toegepast over de gehele bodem in 3 hoogtes
 • P1 Lattenbodem: Uw Slaap-DNA toegepast in de schouder-, taille- en heupzone.
Ergosleep boxsprings

  Boxspring

  De best instelbare boxspring is zonder meer de Ergosleep BS4. Deze is gemakkelijk aan te passen op uw lichaamsprofiel. Zo is de boxspring in vier hoogte-posities in te stellen, met behulp van de BS4 sleutel. De Boxspring Ergosleep BS4 beschikt over een opbouw met gezoneerde pocketveren voor een actieve lichaamsondersteuning en optimaal ligcomfort.  Wilt u zelf ervaren hoe deze boxspring aanvoelt? Dan nodigen wij u van harte uit in onze winkel!

  Ergosleep heeft 3 verschillende boxsprings in de collectie:

  • BS4 Boxspring: Uw Slaap-DNA tot in detail toegepast, instelbaar in 4 hoogtes.
  • BS3 Boxspring : Uw Slaap-DNA toegepast in 5 zones, instelbaar in 2 hoogtes
  • BS1 Boxspring: Uw Slaap-DNA toegepast met ingebouwd profiel, voor schouder-, taille- en heupzone.
  MORGANA DAMMINGA OFFICIAL DEALER ERGOSLEEP

  Ergosleep Gelderland

  Waarom koopt u Ergosleep bij Morgana Damminga?

  Bij Morgana Damminga vindt u de hele collectie van Ergosleep. Onze slaapadviseurs helpen u graag bij het uitkiezen of samenstellen van uw nieuwe slaapsysteem, passend bij uw postuur. Daarnaast biedt Morgana Damminga 365 dagen slaapgarantie.
  Arnhem ligt heel centraal in Gelderland en is gemakkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Huissen, Velp, Ede, Elst, Oosterbeek, Driel, Oosterhout en Bemmel. Vanaf Apeldoorn, Zutphen, Wageningen of Tiel, is het naar Morgana Damminga slechts 30 minuten rijden.

  Kom dus snel langs, zodat u overtuigd kan worden van deze ergonomische beddencollectie. Wij leveren en monteren door heel Nederland. In het hart van Gelderland direct langs de A325, vindt u onze grote showroom met meer dan 1000m2. Bij Morgana Damminga kunt u de beste merken en mooiste materialen zien en ervaren.