TEMPUR

Niemand is hetzelfde, iedereen verschilt in lichaamsvorm, gewicht en smaak. Ook slapen we allemaal verschillend. Het investeren van tijd in het vinden van een matras, die u iedere nacht weer de beste nachtrust biedt, is het zeker waard.

Het TEMPUR matrassenassortiment bestaat uit 3 soorten matrassen, elk met een uniek gevoel. U kiest tussen een zachter gevoel, een steviger gevoel en een medium gevoel.

Bezoek Morgana Damminga in Arnhem, vraag advies aan onze slaapadviseurs en samen vinden wij de matras die perfect bij u past!

TEMPUR materiaal is in 1970 ontwikkeld door de NASA om de astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Het unieke materiaal verdeelt de druk en het gewicht gelijkmatig, waardoor u zich helemaal gewichtloos voelt. Vandaag de dag is het TEMPUR materiaal nog steeds de basis voor alle TEMPUR matrassen en hoofdkussens. TEMPUR matrassen zijn nog steeds de enige matrassen die erkend worden door de NASA. Deze matrassen zijn gecertificeerd door de Space Foundation.

Van hoofdkussens tot aan complete slaapsystemen

TEMPUR ASSORTIMENT

Tempur
Matrassen
 • Matrassen
 • Ledikanten
 • Bedbodems
 • hoofdkussens
tempur-bed-prestige-1

TEMPUR specialist

De gehele TEMPUR collectie is bij ons in de winkel te testen. Alle matrassen, schotelbodems, bedden en boxsprings zijn te proberen. Laat u de mogelijkheden uitleggen door zeer ervaren slaapadviseurs. Zij kunnen u laten voelen en objectief vertellen wat de verschillen zijn tussen TEMPUR en slaapsystemen van andere merken. Wanneer u eenmaal op een TEMPUR matras en kussen geslapen heeft, realiseert u zich: geen matras slaapt zoals TEMPUR. Daarom is deze fabriek als nummer 1 gewaardeerd in klanttevredenheid in Nederland.

TEMPUR maakt de beste drukverlagende matrassen ter wereld. Bij Morgana Damminga altijd tegen de beste prijs in Nederland met de beste service. Wij leveren gratis door heel Nederland. Tenslotte is een goede nachtrust essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Over de hele wereld genieten TEMPUR gebruikers van de best mogelijke nachtrust dankzij de unieke eigenschappen van het TEMPUR materiaal.

ELEKTRISCH VERSTELBARE BOXSPRING MET MASSAGE FUNCTIE

TEMPUR Zero G

Over de Zero G

Gewichtloos slapen is waar de TEMPUR Zero G oftewel  “Zero Gravity” voor staat. Ontdek de Zero G en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten. Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Dit luxe bed is in alle populaire maten te verkrijgen.

Standaard zijn deze modellen uitgerust met ingebouwde massage. Bij de Zero G bedden is uitstapverlichting optioneel.

Voordelen van de Zero G

 • Eenvoudige draadloze afstandsbediening
 • Ontspannende massage
 • Traploze verstelmogelijkheden met pull back functie
 • Ruimtebesparende functie
 • Eenvoudig schoonmaken vanwege hoge ruimte onder het bed
 • Sterke en bewezen bouwkwaliteit
 • Snelle levertijden
 • Single touch bediening
 • 10 jaar garantie op de bodem en 2 jaar op de motoren

TEMPUR matrassen

TEMPUR heeft 3 zeer verschillende matrassen in het assortiment met elk een eigen uniek gevoel. Allemaal zijn ze ontworpen om zich perfect aan uw lichaam aan te passen.

 1. Original:
  De Original Matrascollectie bevat de twee belangrijkste kernpunten van TEMPUR; superieur comfort zodat u de ideale ondersteuning voor het hele lichaam krijgt. Met dit materiaal voelt u de hoogste drukverlaging ter wereld, hierdoor voelt dit comfort wat steviger.
 2. Cloud:
  Een perfecte balans tussen de Extra Soft™ bovenlaag en de TEMPUR ondersteuningslaag. Eindelijk zorg voor comfort, ondersteuning en duurzaamheid in Nederland, maar dan met een zachter gevoel. Dit is een ideaal matras voor diegene die elk matras te hard vindt, maar wel steun in het lichaam wil voelen.
 3. Sensation:
  Wanneer u alle drukverlagende voordelen wilt van het TEMPUR materiaal en u tevens wilt genieten van het gevoel van een traditioneel verend matras, dan is de Sensation de perfecte keuze.
Hoofdkussens

  TEMPUR kussens

  Maak gebruik van ons test kussen programma! Geheel vrijblijvend kunt u de eigenschappen en ondersteuning van o.a. TEMPUR kussens bij ons proberen. U kunt dan een testkussen mee naar huis nemen en op uw eigen slaapsysteem uitproberen. Na maximaal 1 week brengt u het kussen terug. Vervolgens vertelt u of het kussen voldeed aan uw verwachtingen. Indien u het kussen toch nog niet ideaal vond, dan zoeken we samen verder.

  Wij gaan door tot u uw ideale kussen gevonden heeft, want met een collectie van meer dan 10 kussens lukt dat altijd!

  De kussens van TEMPUR zijn ergonomisch gevormd. Zij zorgen voor een comfortabele en correcte ondersteuning van de nekwervels. Door de temperatuur gevoeligheid zal het kussen reageren op uw lichaamstemperatuur. Dankzij de drukverlagende eigenschappen van het materiaal zal het kussen zich aanpassen aan uw lichaamsgewicht. Uw kussen zal zich vormen naar de natuurlijke vorm van uw hoofd en nek, zodat die perfect in lijn liggen met uw ruggenwervels. De hoezen zijn te verwijderen, te wassen en zijn hypo allergeen, hierdoor zijn deze bestand tegen huismijt.

  Beter slapen start met een betere ondersteuning van uw hele lichaam, daarom doen wij er alles aan om u helemaal tevreden te krijgen!

  MORGANA DAMMINGA OFFICIAL DEALER TEMPUR

  TEMPUR Gelderland

  TEMPUR gelderland

  Waarom koopt u uw TEMPUR bed bij Morgana Damminga?

  Heel simpel, wij geven 90 dagen slaapgarantie. Bij ons zijn voldoende gratis parkeerplaatsen en wij werken met ervaren montage experts. Arnhem ligt heel centraal en is gemakkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Huissen, Velp, Ede, Elst, Oosterbeek, Driel, Oosterhout en Bemmel. Wanneer u uit Apeldoorn, Zutphen, Wageningen of Tiel komt, is het naar Morgana Damminga slechts 30 minuten rijden met de auto.

  Kom dus snel langs, zodat u overtuigd kan worden van het drukverlagende materiaal van onze Tempur collectie. Wij leveren en monteren door heel Nederland. In het hart van Gelderland direct langs de A325, vindt u onze grote showroom met meer dan 1000m2 aan verschillende bedden en boxsprings. In de provincie Gelderland is er geen vergelijkbare beddenspecialist. Bij Morgana Damminga kunt u de beste merken zien en ervaren.